“CU NOI, PENTRU VOI, LA BINE. DAR MAI ALES LA GREU”

Orar : Luni - Sâmbătă 8-22
  Contact : 0357-430075

Despre

FARMACIILE “HEDERA HELIX” SUNT FARMACII COMUNITARE situate in orasul și județul ARAD, unde puteti gasi o gama larga de produse medicamentoase, parafarmaceutice, cosmetice, un numar mare de ceaiuri, precum si o generoasa consultanta de specialitate.


Implicare sociala

FARMACIILE “HEDERA HELIX” sunt firme responsabile si mature, se implica activ si pe termen lung în societatea din careface parte si alaturi de care se devolta, ascultând si raspunzând pozitiv semnalelor primite. Acesta nu este un exercitiu de imagine, ci chiar o parte dinfilosofia în care credem.

Misiunea noastra

FARMACIILE “HEDERA HELIX” sunt FARMACII FURNIZOARELE DE servicii pe de specialitate farmaceutică care raspund nevoilor populaţiei.
AJUTAM SEMENII NOSTRII sa îsi recapete SANATATEA – PRIORITATE VITALA PTR FIECARE DINTRE NOI.

Viziunea noastra

Pentru a da satisfactie totala clientilor si partenerilor nostri, FARMACIILE “HEDERA HELIX” împletesc:

  • Atitudine orientata catre client
  • Integritate
  • Convenabil
  • Oamenii
  • Pasiune pentru excelenta
  • Mentalitate de învingator
  • Implicare sociala

Atitudine orientata catre client

Întreaga activitate a FARMACIILOR “HEDERA HELIX” se desfasoara în jurul unui singur nucleu: satisfactia clientului. Abordând o viziune limpede asupra relatiilor cu clientii nostri, ne dorim sa devenim parteneri de încredere, sa oferim solutii special concepute pentru fiecare pacient.. Succesul nostru depinde de VINDECAREA clientilor nostri.

Integritate

Integritatea este cuvântul nostru de baza, forta care ne reuneste. Integritatea se regaseste în tot ce facem, în felul în care ne respectam partenerii si în spiritul fiecarui angajat. Ştim sa respectam normele sociale, etice si organizationale specifice.

Convenabil

Convenabil este cuvântul nostru de baza. Noi reusim cu succes sa transformam imaginatia si experienta angajatilor nostri în servicii si produse de renume, la cel mai convenabil preţ care ne diferentiaza pe foarte multe unităţi de profil. Când oferim un serviciu, suntem siguri ca ea va aduce beneficii considerabile celui care o foloseste.

Oamenii

Succesul de care se bucura FARMACIILE “HEDERA HELIX” si implicit clientii nostri se datoreaza în primul rand personalului celor două farmacii. Procesul foarte riguros de recrutare si de evaluare a permis atragerea celor mai buni, onesti profesionisti din domeniu, având un character ales, dornici de a se implica si mai ales de a ajuta semenii.

Pasiune pentru excelenta

Am crescut de la an la an si am progresat continuu, oferind nu doar cele mai noi medicamente, aparatura si tehnica medicală, ci exact acele solutii de care are nevoie fiecare client în parte. Cum am reusit? Ne-am lasat condusi de pasiunea noastra recunoscuta pentru calitate.

Mentalitate de învingator

În companii de success ca FARMACIILE “HEDERA HELIX ” , oamenii sunt puternic motivati, fixându-si singuri teluri ambitioase pe care le transforma în realitate lucrând în echipa. O asemenea mentalitate de învingator, sustinuta de încrederea în Dumnezeu, ne ajuta sa biruim.